Betta på William Hill

Om du vill ha en anrik och internationell bookmaker som du kan vara trygg med kan William Hill vara något för dig. Det är en sajt med rötter i Storbritannien – som namnet antyder. Som bookmaker har William Hill existerat ända sedan 1934, vilket gör det flera gånger äldre än de flesta andra aktörer på marknaden idag. På nätet har de förstås inte existerat lika länge, men de har ändå haft en digital närvaro i nästan 20 år. Med andra ord är William Hill en utmärkt spelsajt som dig som vill vara säker på att de kan sina saker och erbjuder en pålitlig tjänst. Det är precis vad du får här.

En version riktad till svenska spelare

Även om William Hill är baserade i Storbritannien innebär inte det att de saknar förankring i Sverige. Istället har de en version som är helt och hållet riktad till svenska spelare. Det innebär förstås för det första att sajten är översatt till professionell svenska. Med hjälp av ett bra och tydligt språk är det inga problem att navigera dig runt på sajten. Här finns också en svensk kundtjänst som hjälper dig att svara på eventuella frågor relaterat till ditt spelande. Med andra ord är betting på William Hill precis lika enkelt som att spela på en svensk sida.

Stort utbud av sporter

När det kommer till själva spelandet kommer du kanske att märka av den engelska prägeln till viss del. Här finns det nämligen ett enormt utbud på sådana sporter som är stora i Storbritannien – framför allt fotboll, men även cricket och ridsport. Det betyder att du som anglofil utan problem kommer att hitta det du letar efter i utbudet. Men här finns också svenska matcher och evenemang – om än i något mindre upplaga jämfört med vissa svenska sajter. Du kan alltid välja att spela med svenska kronor, vilket betyder att du enkelt kan hålla koll på dina insatser och vinster.