Betsafe

Betsafes slogan är “In It To Win It”, något de också tar fasta på i sina reklamfilmer som visar folk som vill göra olika annorlunda vad. De vill gärna visa att man kan betta hur, var och när som helst – på vad som helst.

Betsafe har funnits sen 2006 och firar med andra ord 10-årsjubileum i år och visst har de mycket att fira. De är en världens mest väletablerade spelsajter med över 450 000 kunder från mer än 100 olika länder. Betsafe är också officiell bettingpartner för världslaget Manchester City, vilket så klart ger bra marknadsföring.

Till 10-årsjubileet har de gjort en film som på ett aningen stereotypt sätt visar upp hur glassigt det kan vara med spel. Det är bilar, båtar, helikoptrar och bombastisk musik. Man förstår också av filmen att Betsafe gärna profilerar sig gentemot en ung och cool målgrupp. Folk som så att säga gillar uttrycket ”living on the edge” och gärna föreställer sig själva glassa runt på diverse lyxdestinationer. Det är i alla fall sinnebilden av målgruppen.

Utbud

I spelväg har Betsafe ett utbud som består av poker, sportsbetting och casino. De är starka inom samtliga områden och satsar på att vara moderna och progressiva när det kommer till spel. Sidans upplägg är ganska så traditionellt, med andra ord inget som sticker ut.

Om du vill betta på sport har Betsafe ett brett utbud. Här finns en massa olika ligor, turneringar och stormatcher inom fotboll, hockey, tennis, basket, baseball med mera. På Betsafe finns odds på exempelvis matchvinnare, vinnarspel, handikapp samt ett antal specialodds. Så klart finns här också liveodds.

Bonus

Betsafe har en välkomstbonus på 100% upp till 1 000 kr. Alltså sätt in 1 000 kr så får du 2 000 kr att spela för.

Kundsupport

Enligt egen utsago har deras strävan efter att ha den bästa servicen lett till att det erbjuder en supportgaranti som gäller 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, genom ett supportteam är tillgängligt via e-mail, livechat och telefon. De säger att det är en unik supportfunktion, men där tar de nog i lite. Det finns andra sajter som har ungefär samma upplägg. Hur som helst uppskattar man ju som kund att de är måna om en.